Kuvaus- ja majoitustilavaraukset 2018

piilokojut406fi


Kesäkaudella 2018 Pohtiolammella on asiakkaiden käytettävissä neljä (4) erilaista kuvauspalvelua ja lisäksi majoituspalvelut yhteensä neljälle henkilölle kahdessa majoitustilassa:

1) Piilokojut (6 kpl) sääksien ruokinta-altaan läheisyydessä. Ne voidaan varata etukäteen yhdelle varaajalle 1-6 päiväksi nettivarausjärjestelmällä. Varaajalla voi olla mukanaan 1-3 kuvaajaystävää. Suositeltavaa on, että ainakin 1-2 ystävää tulee mukaan.

Kesäkauden aikana näitä kuvauspaikkoja voi myös tiedustella sääksikeskuksen kahviosta, mutta kokemuksen mukaan piilokojut varataan todennäköisesti loppuun jo ennen kuvauskauden alkua.

2) Ylätornin kuvauspaikat (4 kuvausluukkua), jotka myös voidaan varata etukäteen yhdelle varaajalle uudella nettivarausjärjestelmällä. Varaajalla voi olla mukanaan 1-3 kuvaajaystävää.

Kesäkaudella näitä kuvauspaikkoja voi varata myös sääksikeskuksen kahviosta sen aukioloaikoina.

3) Sääksitornin/Yleisötornin kuvauspaikat (6 kuvausluukkua), jotka voidaan varata vain Pohtiolammen Sääksikeskuksen kahviosta sen aukioloaikoina.

4) Kosteikkotorni (10 kuvauspaikkaa) Voit varata vain yhden kuvauspaikan tai ryhmällesi vaikkapa kaikki 10 paikkaa. Kesäkaudella näitä kuvauspaikkoja voi varata myös sääksikeskuksen kahviosta sen aukioloaikoina.

5) Majoitustilat. Pitkämatkalaisia kuvaajia ja muitakin vierailijoita varten on käytettävissä kaksi 2 hengen majoitustilaa (yhteensä 4 majoituspaikkaa), joita voi varata etukäteen nettivarausjärjestelmällä. Majoitustiloja voi varata kesäkauden aikana myös sääksikeskuksen kahviosta. Sääksisäätiö toimittaa majoitustiloja koskevat nettivaraukset Pohtiolammen matkailuyrittäjälle (Taigabird Oy), joka huolehtii ja vastaa majoitustilojen vuokraustoiminnasta.

Pohtiolammen kuvaus- ja majoitustilojen hinnastot toiminta- ja käyttöohjeineen ovat sivulla ohjeet. Pyydämme valokuvaus- ja majoituspalveluiden käyttäjiä tutustumaan ohjeisiin etukäteen.


Ajanvarausjärjestelmä

Etukäteisvarauksia kaudelle 2018 aletaan vastaanottamaan 13.1.2018 kello 9.00, jolloin alla oleva varausjärjestelmän aloitussivu avataan.
Kuvaus- ja majoituspalvelut ovat varattavissa 6.4.2018 kello 9.00 - 16.9.2018 kello 17.30. Varattavissa olevat aloituspäivät näkyvät varauskalentereissa vihreinä ja varatut päivät punaisina.

Koska olemme havainneet joidenkin kirjautuneen järjestelmään liian aikaisin käyttäen kepulikonsteja, ilmoitamme, että kaikki ennen määräaikaa tehdyt varaukset tullaan poistamaan. Vasta määräpäivänä kello 9.00 jälkeen tehdyt varaukset hyväksytään.

Huom! Päivitä varaussivut tarvittaessa (Windows: F5 tai Ctrl+F5), jotta ne näkyisivät oikein.

Varausjärjestelmä toimii pääpiirteissään seuraavasti:

1. Valitse palvelu: Kuvauspalvelut tai Majoituspalvelut

2. Valitun palvelun kalenterinäkymä avautuu.
Kalenterin punaisella värillä merkityt päivät on varattu. Vihreällä värillä merkityt päivät ovat vapaita varattavaksi. Luvut (2, 4 tai 8) näyttävät, kuinka monta henkilöä voidaan ottaa yhteensä ko. palvelun kohteille.

3. Valitse kohde
Kuvauspalvelut: Piilokojut 1-6 tai Ylätorni
Majoituspalvelut: Majoitustila 1 tai majoitustila 2

4. Valitun kohteen kalenterinäkymä avautuu. Kalenterissa on punaisella värillä merkitty varatut päivät. Valitse ja klikkaa vihreällä värillä merkityn vapaan päivän sisäpuolella olevaa numeroa. Ko. päivästä tulee varauksesi alkupäivä klo 18:00 alkaen.

5. Täytä avautuva varauskortti huolella. Kaikki * -merkillä varustetut tietokentät ovat pakollisia ja ne on täytettävä oikein. Tärkeätä on kirjoittaa oma sähköpostisoite oikein, sillä varausvahvistus lähetetään tähän osoitteeseen.

6. Yli yhden kuvausvuorokauden varauksessa kirjoita loppupäivä - kenttään haluamasi loppupäivä. Kuvauspalveluita ei voi varata torstaista (klo 18:00) perjantaihin (klo 17:30), sillä perjantaisin on allasalueen huoltopäivä.

7. Kuvauspalveluita varattaessa on tärkeätä, että kaikkien mukana tulevien kuvaajaystävien nimet kirjoitetaan ao. tietokenttään ja nimen perään merkitään, onko kuvaajaystävä ammattikuvaaja (Pro) vai harrastekuvaaja (Harr). Tämä vaikuttaa varauksen hintaan.

8. Varausehdot. Ennen varauksen lähettämistä on vielä hyväksyttävä varausehdot, joiden linkit löytyvät varauskortista. (Ne ovat saatavilla myös näiden web-sivujen sivulla Ohjeet.)

9. Varaus ei onnistu, jos se menee päällekkäin jonkun muun varaajan tekemän varauksen kanssa tai pakollisiksi * -merkittyjä tietokenttiä ei ole täytetty. Varaustietokortin yläpuolelle tulee ilmoitus puuttuvista tiedoista. Kun ne on korjattu ja varausehdot on hyväksytty varaus voidaan tehdä painikkeesta Varaa.

10. Varausvahvistus. Onnistuneen varauksen jälkeen varauskortissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tulee varausvahvistus. Varausta voi tarvittaessa muuttaa tai sen voi peruuttaa kokonaan menemällä varausvahvistuksessa olevan linkin kautta alkuperäiseen varaukseen.

Tältä sivulta ei voi vielä varata kuvausvuoroja. Etukäteisvarauksia aletaan vastaanottamaan 13.1.2018 kello 9.00, jolloin alla oleva varausjärjestelmän aloitussivu avataan.


Varauskalenteri