Sääksisäätiön apurahat
Tolpassa250

Sääksisäätiö jakaa vuosittain apurahoja sääksien parissa työskenteleville tutkijoille käytettäväksi sääksien suojelu- ja / tai tutkimushankkeisiin. Säätiön tuki pyritään ohjaamaan sellaisiin kohteisiin, jotka edistävät sääksensuojelua käytännössä. Laajat maakuntakohtaiset tekopesäverkostot ovat erinomaisia esimerkkejä tällaisesta työstä. Apuraha jaetaan kerran vuodessa helmikuun loppupuolella pidettävässä kokouksessa.

Seuraavan kerran apurahoja jaetaan helmikuussa 2018. Apuraha myönnetään joko yhtenä tai useampana pienehkönä avustuksena sääksen tutkimus- ja/tai suojelutyötä palveleviin hankkeisiin. Apurahaa voivat hakea niin yksityiset, työryhmät kuin yhteisöt. Hakemukseen on sisällytettävä lyhyt esittely ja työsuunnitelma siitä hankkeesta, johon apurahaa haetaan. Apurahahakemusten tulee olla perillä säätiön toiminnanjohtajalla viimeistään ko. hakuvuoden helmikuun ensimmäisenä päivänä. Vuodelle 2018 haettavien apurahahakemusten on oltava säätiöllä viimeistään 1.2.2018.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Sääksisäätiön hallitukselle ja lähetetään osoitteeseen:

Sääksisäätiö
PL 71, 13211 HÄMEENLINNA

Lisätietoja apurahoista ja niiden anomisesta saa Sääksisäätiön Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..