Sääksikeskuksen kuvausvuorojen ja -paikkojen varausjärjestelmä avataan kesän 2018 sääksikuvauksiin lauantaina tammikuun 13 päivä kello 9.00. Varauskalenteri ei ole näkyvissä tällä hetkellä. Ennen kuin varaat itsellesi kuvausvuoron, niin lue huolella kuvaajille tarkoitetut ohjeet. 

Säätiöllä ei ole kuvaajille tarkoitettua jatkuvaa puhelinpalvelua. Sen sijaan mahdolliset peruutuspaikat ilmaantuvat varauskalenteriin vihreinä (uudelleen tilattavissa olevina) sitä mukaa, kun kuvausvuoro perutaan asianmukaisesti (ks. ohjeet). Näin ollen varauskalenteria kannattaa seurata koko kuvauskauden ajan mahdollisten peruutusaikojen varalta.

Ylätorniin voi varata mahdollisesti vapaina olevia kuvauspaikkoja myös suoraan Pohtiolammen kahviosta Sääksikeskuksesta. Yleisötornin yhteydessä olevia kuvauspaikkoja (6) voi varata vain Pohtiolammen kahviosta (ei netistä). 

Huomaa, että tässä vaiheessa varaukset koskevat vain kuluvaa vuotta, siis kesäkautta 2018. Emme ota vastaan vuosia  2019, 2020 jne. koskevia paikkavarauksia. Tulevien vuosien varausmahdollisuuksista ilmoitamme aina erikseen.

Kuvauspaikkoja koskevia tiedusteluja voi tarvittaessa tehdä osoitteessa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Säätiö pidättää itsellään oikeuden tehdä ennakkovarauksia omiin käyttötarkoituksiinsa.